Turbó Tréning – Cambridge Nyelviskola

Mikor vannak a felkészítők?

Ezen az összefoglaló táblázaton megtalálnak mindent az aktuális vizsgadátumokról, az adott vizsgákra indított felkészítőkről és a felkészítőkhöz tartozó jelentkezési határidőkről.

A tanfolyamok és a próbanyelvvizsgák helyszine minden esetben a Cambridge Nyelviskola 4025 Debrecen, Petőfi tér 10. 1. emelet 116.

A felkészítőkön célirányosan a vizsgaközpont által fejlesztett  feladatokat oldanak meg. Így képet kapnak arról, mire számíthatnak a vizsgán, és rutint szereznek a különböző feladattípusokból is. További pozitívum, hogy a teljesítményükről folyamatosan visszajelzést kapnak, így lehetőségük van az állandó fejlődésre és saját hibáik kijavítására.
A vizsgázók, akik részt vettek nálunk valamelyik felkészítőn, arról számoltak be, hogy sokkal magabiztosabbak és nyugodtabbak voltak a vizsgánál. Ez többnyire az eredményeken is meglátszik: a felkészítőn résztvettek átlagosan jobban szerepeltek a nyelvvizsgán, mint a többiek.

Hogyan zajlik a vizsgafelkészítő?

A 30 órás, 4 alkalmas intenzív vizsgafelkészítő célja, hogy felkészítse Önt a nyelvvizsga minden kihívására. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne jobban megismerkedni a vizsga követelményrendszerével és feladattípusaival, és aki úgy érzi, szívesebben gyakorol egy olyan csoportban, ahol másoktól és a tanár visszajelzéseiből is sokat tanulhat.

A tanfolyamot úgy építettük fel, hogy a 3. alkalommal a leendő vizsgázók részt vesznek egy próbavizsgán, hogy „élesben” is kipróbálhassák a vizsga feladattípusait. A tanfolyamvezető ezt utána kiértékeli, így annak tapasztalataival dolgozhatnak tovább a következő alkalommal.

A felkészítések általában szombat, vasárnaponként  9-16 óra között zajlanak.

Ára: 40.000 Ft

Miért hasznos a próbavizsga?

A próbavizsgán „élesben” próbálhat ki olyan feladattípusokat, amelyek a vizsgán is várhatók, így képet kaphat arról, mennyire felkészült, illetve „vizsgarutint” szerezhet. Ha a tanfolyamon nem is vesz részt, a próbavizsgán mindenképp érdemes résztvenni, hogy legalább egyszer találkozzon a beszédkészség feladatával.

A próbavizsga 9-17 óra között zajlik.

Ára: 3.900 Ft/ írásbeli vagy szóbeli vizsga

Hogy lehet a felkészítőre ill. próbavizsgára jelentkezni?

A felkészítő tréningre és próbavizsgára való jelentkezéshez küldjön egy e-mailt a titkarsag@cambridgenyelviskola.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal:

  1. Név
  2. Cím
  3. E-mail cím
  4. Telefonszám
  5. Mire jelentkezik (tanfolyam/próbavizsga)
  6. Számlázási név (amennyiben eltér a nevétől)
  7. Számlázási cím (amennyiben eltér a címétől)
  8. befizetési bizonylat szkennelve

A felkészítő illetve próbavizsga díját a következő számlaszámra kérjük utalni:

Examcam Kft

KHB 10403428-50526782-68841002

Mikor lehet a próbavizsgára jelentkezni?