Senior_English_Club_202409_banner

2024 októberétől nyugdíjasoknak indítunk angol nyelvi foglalkozásokat. Szeretettel ajánljuk azoknak a figyelmébe, akiknek mindig is nagy álma volt, hogy angolul beszéljenek, de nem volt lehetőségük a nyelv elsajátítására. Tapasztalt nyelvtanáraink segítenek leküzdeni a nyelvi gátlást és segítenek abban, hogy utazásaik alkalmával és a hétköznapi szituációkban külföldön is megállják a helyüket. Még az unokák is büszkék lesznek, hogy a nagyi is beszél angolul.

Két csoportban indítjuk az órákat:

Kezdő csoport: Hétfőn 8:30 és 9:30 között azokat a kedves ügyfeleket várjuk, akik még soha nem tanultak angolt, vagy már nagyon régen és szívesebben kezdenék teljesen az elejéről.

Haladó csoport: Szerdán 16:00-tól 17:00 óráig pedig azokat várjuk, akik már valamennyire beszélik a nyelvet, de szeretnék magukat még választékosabban kifejezni és a szókincsüket tovább bővíteni.

A célunk az, hogy közösséget is építsünk, és havi rendszerességgel összegyűljünk és egy-egy adott témában beszélgethessünk.

Mentálhigiénés központként a lelki egészség megőrzése is kiemelten fontos számunkra.

Igyekszünk meghívni előadókat más országokból és megismerni egymás kultúráját. Itt lehetőség nyílik a nyelvgyakorlásra és az ismerkedésre.

A 60 perces órák alkalmanként 4000 Ft-ba kerülnek.

A kurzuskönyv a legalább 10 órára érkezők számára ingyenes.

A havonkénti előadások kora esti órákban lesznek. Ezeken a részvétel regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: https://forms.gle/K8QH2kpsLNLPKCzk9

További információ: 06203454208