Angol üzleti program

Business English Classes

Ha a munkád során szükséged van az üzleti angolra és szeretnél magabiztosabban forogni az üzleti élet nyelvezetében, akkor itt a helyed! Tanfolyamunkon fejlesztheted angoltudásodat, elsajátíthatod az angol megbeszélések, prezentációk, tárgyalások nyelvezetét és bevezetünk az angol üzleti levelezés rejtelmeibe. Az órák beszédközpontúak, életszerű szituációkkal dolgozunk.

Kinek ajánljuk? Bárkinek, aki nemzetközi cégnél dolgozik, vagy a jövőben tervezi, hogy ott dolgozik. Olyanoknak, akik külföldi üzleti út előtt állnak, esetleg külföldön szeretnének irodai munkát végezni.

A tanfolyam hossza: 30 óra, heti 5 óra 6 héten keresztül.

Angol állásinterjúra felkészítő egyéni alkalmak

Az angol állásinterjúra felkészítő egyéni programot azoknak a kedves ügyfeleinknek dolgoztuk ki, akik szeretnének jó benyomást tenni leendő munkahelyükön és tárgyalóképes angol nyelvtudást szeretnének elsajátítani. Vagy a következő állásinterjúra felkészülni. A programot mentálhigiénés szakember és angol interjúztatásban jártas nemzetközi cég HR igazgatója állította össze.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki szeretné tárgyalóképes nyelvtudását fejleszteni, illetve, aki önbizalom erősítésre szorul.

Milyen eredmények várhatóak a felkészítéstől?

A jelentkező magabiztosan, határozottabban tudja megmutatni képességeit munkaadójának és ezt biztosabb angoltudással tudja alátámasztani.

Milyen formában érhető el a szolgáltatás?

A foglalkozás egyénileg személyes jelenléttel illetve online formában is elérhető. Egyre gyakoribb, hogy az állásinterjúk első köre/körei online formában valósulnak meg, ezért online gyakorlásra is van lehetőség.

Hogyan épül fel a tanfolyam?

A tanfolyamon mentálhigiénikus szakember tart előadást a sikeres állásinterjúról. A felkészítő csomagba önbizalom erősítő tréning is beletartozik magyar nyelven, szakmai tippek a válaszadáshoz. Felkészítés a lehetséges angol állásinterjú kérdéseire, mintaválaszokkal és személyre szabott válaszokkal. Ezek az adott cég, illetve munkakör betöltésével kapcsolatosak.

Angol önéletrajz írás

HR szakember javaslatai alapján üzleti angolban jártas tanárok egyéni konzultáció keretén belül segítenek a szakmai önéletrajz angol nyelvű megírásában. A konzultáció során segítünk kiemelni az adott munkakör során szükséges erősségeit.

Angol próbainterjú: Mock interview

(HR igazgató vezetésével)

A szolgáltatás az angol állásinterjúra készítő tanfolyamtól függetlenül is igénybe vehető. Ha ki szeretné próbálni milyen lehet az éles állásinterjú, ez kifejezetten Önnek készült!
A próbainterjút nemzetközi cég HR igazgatója fogja levezetni. Ezért az időpontról előzetesen egyeztetünk. Kizárólag online formában érhető el a szolgáltatás.

Német üzleti program

Német Állásinterjúra felkészítő program

A német állásinterjúra felkészítő egyéni programot azoknak a kedves ügyfeleinknek dolgoztuk ki, akik szeretnének jó benyomást tenni leendő munkahelyükön és tárgyalóképes német nyelvtudást szeretnének elsajátítani. A programot mentálhigiénés szakember és német tulajdonú multinacionális cég managerei állították össze.

Kinek ajánljuk?
Bárkinek, aki szeretné tárgyalóképes nyelvtudását fejleszteni, illetve, aki önbizalom erősítésre szorul.

Milyen eredmények várhatóak a felkészítéstől?
A jelentkező magabiztosan, határozottabban tudja megmutatni képességeit munkaadójának és ezt biztosabb némettudással tudja alátámasztani.

Milyen formában érhető el a szolgáltatás?
Egyéni felkészítő formájában. A személyes jelenlét előnyösebb, de igény szerint online formában is megoldható.

Hogyan épül fel a tanfolyam?
A tanfolyamon mentálhigiénikus szakember tart előadást a sikeres állásinterjúról. Önbizalom erősítő tréning is beletartozik, szakmai tippek a válaszadáshoz. Felkészítés a lehetséges német állásinterjú kérdéseire, mintaválaszokkal és személyre szabott válaszokkal. Ezek az adott cég, illetve munkakör betöltésével kapcsolatosak.

Német önéletrajz írás

HR szakember javaslatai alapján német üzleti nyelvben jártas szakemberek egyéni konzultáció keretén belül segítenek a szakmai önéletrajz német nyelvű megírásában. A konzultáció során segítünk kiemelni az adott munkakör során szükséges erősségeit. Szükség esetén a már meglévő önéletrajzot fordítjuk, lektoráljuk.

Német próbainterjú (Probe-Interview)

A szolgáltatás a német állásinterjúra készítő tanfolyamtól függetlenül is igénybe vehető. Ha ki szeretné próbálni milyen lehet az éles állasinterjú, ez kifejezetten Önnek készült!

A próbainterjút német tulajdonú multinacionális cég menedzsere fogja levezetni. Ezért az időpontról előzetesen egyeztetünk. Kizárólag online formában érhető el a szolgáltatás.

Nyelvvizsgára felkészítő kurzusok

Turbo tréning BME általános egynyelvű vizsga

A felkészítőkön célirányosan a vizsgaközpont által fejlesztett feladatokat oldanak meg a jelentkezők. Így képet kapnak arról, mire számíthatnak a vizsgán, és rutint szereznek a különböző feladattípusokból is. Nincsenek rejtett költségek, minden anyagot biztosítunk! A tréning tartalmaz egy ingyenes próbavizsgát a vizsgára jelentkezési határidő előtt. Valamint egy ajándék tanulásmódszertani kurzust, melynek segítségével hatékonyabban és stresszmentesebben sajátható el az adott nyelv.

Ár: 30×45 perc 49 900 Ft, amely két részletben is fizethető

BME gazdasági szaknyelvre felkészítő tanfolyam

Egyéni, vagy kiscsoportos felkészítő tanfolyam

Az ár a jelentkezők létszámától függően változik, kérjük keressen bennünket!

Profex egészségügyi szaknyelvi vizsgára felkészítő tanfolyam

Egyéni, vagy kiscsoportos felkészítő tanfolyam

Az ár a jelentkezők létszámától függően változik, kérjük keressen bennünket!

Profex jogi és közigazgatási szaknyelvű vizsgára készítés

Egyéni, vagy kiscsoportos felkészítő tanfolyam

Az ár a jelentkezők létszámától függően változik, kérjük keressen bennünket!

Egyéb nyelvi kurzusok, szolgáltatások

Latin tanfolyam

Tanulmányaid során szükséged van a latin nyelv alapjainak elsajátításra? Jelentkezz latin tanfolyamra, amely kiscsoportos formában indul!

Az ár a jelentkezők létszámától függően változik, kérjük keressen bennünket!

Angol tanulás anyanyelvi lektortól

Kiscsoportos beszédközpontú nyelvtanulási lehetőség amerikai lektorunktól.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki szeretné a nyelvet minél szebben beszélni és az angol kiejtést és intonációt tökéletesíteni. Szórakozva tanulhatsz és a célnyelv országának kultúrájával is megismerkedhetsz. A lektori órákon egy magyar anyanyelvű angoltanár is jelen van, aki segíti a közös munkát.
A csoport minimum három fő esetén indul.

Ár: a résztvevők számának alapján kerül meghatározásra.

Angol és német nyelvi táborok tizenéveseknek

Angol és német intenzív nyelvi táborokat indítunk anyanyelvi lektorok bevonásával. A játékos tanulás mellett a diákok megismerkedhetnek a célnyelv országának kultúrájával, ételeivel, sportjátékaival. Számtalan szabadidős tevékenységgel várjuk az érdeklődőket csendes, természetes környezetben található rendezvényközpontban.

Az aktuális táborok a híreink menüpontnál részletesen le vannak írva: – Híreink

Az ár a jelentkezők létszámától függően változik, kérjük keressen bennünket!

Híreink

Nyelvvizsgára jelentkezés

bme
profex
TOLES Logo New
LANGUAGECERT_2LINES