Küldetésünk

A Cambridge Nyelviskola 1996. augusztus 1.-vel alakult Debrecenben azzal a céllal, hogy a már meglévő nyelviskolák széles palettáján egyedi, egyéni igényekre szabott, hiányt pótló nyelvtanulási, nyelvvizsga lehetőséget próbáljon biztosítani a tanulni vágyóknak.

A megújult Cambridge Nyelviskola küldetéséül tűzte ki, hogy nem mennyiségi, hanem minőségi nyelvoktatást szervez a tanulni vágyóknak. Az egyéni felkészítőket és kurzusokat, tanulásmódszertani elemekkel és pszichológiai támogatással ötvözzük. Célunk, hogy a hozzánk látogató ügyfelek végig otthonosan érezzék magukat és a minőségi képzést kapjanak egyetemet végeztett tapasztalt vizsgáztatóktól, illetve a célnyelv országaiban tapasztalatot szerzett oktatóktól. Tanáraink munkáját anyanyelvi lektorok segítik. Üzleti tanfolyamaink tanácsadói nemzetközi cégeknél töltenek be vezető pozíciót.

Nemcsak nyelviskola és vizsgahely vagyunk, hanem mentálhigiénés központ is. Azt valljuk, hogy a mentális jólét meghatározza a tanulás hatékonyságát és a sikerek elérését. Ezért egyéni és csoportos tanfolyamainkon egyszerűen elsajátítható stresszkezelési technikákat, önbizalom erősítő foglakozásokat is alkalmazunk mentálhigiénikus vezetésével. A jobb és bal agyfélteke összehangolásával hatékonyabbá tesszük a tanulási folyamatot.

Miért minket válassz?

Személyre szabott kurzusok, szolgáltatások

Ügyfeleink személyes igényeit tartjuk szem előtt és a számukra legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk. Mindenki egyéni tempóban halad a nyelvtanulás útján. Saját tanulási stílusának legmegfelelőbb módszereket alkalmazzuk. Nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség fontos. Oktatóink magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező, vizsgáztatásban jártas pedagógusok, szakemberek.

Garantált siker

A színvonalas felkészítés és a sikeres próbanyelvvizsga után biztosra mehetsz, hogy eredményes nyelvvizsgát teszel! Tanfolyamainkon részt vevő diákjaink közel 100 %-a sikeres általános, illetve szaknyelvi vizsgát tesz. Vizsgázóink többsége a középfokú vizsga megszerzése után is bizalmat szavaz nekünk és felsőfokú vizsgára is hozzánk jelentkezik.

Színvonalas oktatás

Büszkék vagyunk rá, hogy neves magyar egyetemek vizsgaközpontja lehetünk, ahol a vizsgázók általános és szaknyelvi vizsgát is tehetnek (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem). Emellett a Profex Nyelvvizsgaközpont orvosi, jogi és közigazgatási szaknyelvi vizsgái is megszerezhetőek iskolánkban.

Interaktivitás

Igyekszünk lépést tartani a legmodernebb oktatástechnika alkalmazásával. Gyakran alkalmazunk oktató videókat, szaknyelvi témában, valamint podcastokat, nyelvtanulást elősegítő applikációkat. Tananyagaink elektronikusan is hozzáférhetőek. Tanfolyamaink jó része online formában valósul meg. A tanfolyam díja tartalmazza az elektronikus tananyagokhoz való hozzáférést.

Feel good

Fontos, hogy aki hozzánk fordul, az jól érezze magát és új barátokat szerezve tudja elsajátítani a nyelvet. Élményközpontú órákat tartunk. Egyszerű relaxációs technikákat és stresszkezelési technikákat mutatunk a minél hatékonyabb nyelvtanulás érdekében. Folyamatosan követjük ügyfeleink fejlődését és pozitív visszacsatolást adunk.

Fő a biztonság

A pandémia miatt elsősorban az ügyfeleink biztonságát tartjuk szem előtt. Tanfolyamainkat a megfelelő távolság betartásával kis csoportban szervezzük. A jelenléti oktatással párhuzamosan online kurzusokat is szervezünk, hogy azok is igénybe vehessék szolgáltatásainkat, akik egészségügyi megfontolásból személyesen nem tudnak megjelenni.

Nyelvvizsgára jelentkezés

bme
profex
TOLES Logo New
LANGUAGECERT_2LINES