Tújváros_2023_karácsonyi_vacsora_16-9

December 2-án kissé korai, de annál hangulatosabb karácsonyi évzáró/évértékelő vacsorát tartott a Cambridge Nyelviskola a nagycsécsi Éléskamra Vendéglőben. A finom ételek elfogyasztása mellett szerettük volna elismerésünket és köszönetünket kifejezni a tiszaújvárosi telephelyünk LanguageCert vizsgáztatóinak (Czene-Kákóczki Szilvia, Kulcsár Kata ,Lőrincz Gabriella, Mátyási Kata , Szentirmai Ágnes és Takács Attila), valamint az English For Kids tehetséggondozó program vezetőjének, Mágocsi Andreának.

Munkatársaink lelkiismeretes munkájának köszönhetően cégünk erős alappillérévé vált Tiszaújváros. Az Eötvös Gimnáziumban és a Széchenyi Általános Iskolában idén 85 tettek LanguageCert nyelvvizsgát közép- és felsőfokon.

A 2022. októberében indult English For Kids tehetséggondozó programban tanuló diákok száma a kezdeti 35 főről az idei évben 80 főre emelkedett. Nyári gyerektáborunk is rendkívül sikeres volt. A sajóörösi GaloppoZoo Lovastanyán 40 gyermek szerzett életreszóló élményeket júliusban.

Ezúton is köszönjük minden kedves kollégánknak az egész éves munkáját!