pinyo_index

Augusztus első hetében ismét megszerveztük a nagysikerű nyelvvizsgát előkészítő élménytáborunkat a Sári Majorban.

A helyszín választásban közrejátszott a jó közlekedés, a festői helyszín, a nyugodt környezet és az állatok megnyugtató közelsége.

A 16 jelentkező közép- és felsőfokú vizsgára készült magasan kvaifikált vizsgáztatóink (Csiháné Pálinkás Krisztina és Györfiné Kunkli Edit) segítségével. A hét folyamán érintettük a BME nyelvvizsga összes területét és a hét végén próbavizsgával zárult a folyamat, mely segít a konkrét vizsgával kapcsolatos feszültségeket feloldani. Játékos szituációkban fejlesztettük a jelentkezők nyelvi készségeit, magabiztosabbá tettük beszédüket.

A feladatok közti időben ismerkedhettünk a major állataival: etettünk lovat, szamarat, birkát és nyuszikat; simogattunk macskákat és játszhattunk a Majort őrző két pulival. Ezen túl lehetőség nyílott a függőágyakban történő lazításra, valamint sportjátékokra is, amivel felfrissítülhettek a résztvevők.

Élményprogramok keretében a Debreceni Lövészsulival megtanulhattuk a sportlövészet rejtelmeit, valamint a DEAC Gladiators amerikai foci csapata tartott nekünk látványos bemutatót. Köszönjük az Ebesi Arany Oroszlán Étterem ízletes és bőséges ebédjeit!

Találkozzunk jövőre is a Sári Majorban!